facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Excel

Wilt u ook gebruik kunnen maken van alle nieuwe functies en mogelijkheden in Excel?
Schrijf u dan in voor een cursus Excel voor Excel 2010, Excel 2007 of Excel 2003, en start vandaag nog met tijd besparen!
Excel is het meest gebuikte spreadsheetprogramma. In het bedrijfsleven wordt het steeds belangrijker dat u dit programma op professioneel niveau kunt gebruiken.
Als u op de hoogte bent van alle functionaliteiten en mogelijkheden in Excel dan zult u sneller en efficiënter kunnen werken.

Cursus Excel zelf samenstellen

Indien u interactief en op uw eigen nivo wilt werken gebruikt u Office à la Carte. Als u zelf een handig trainingsprogramma wilt samenstellen dan doet u dat met Office Wow!.

Onze trainingen, cursussen en workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden omdat ze allemaal kunnen worden samengesteld uitgaande van de individuele voorkennis en doel.

Als u met uw hele organisatie gebruik wilt maken van al onze handige cursussen dan kunt u daar ons LMS voor gebruiken. Hiermee kunt u uw medewerkers informeren over het te volgen opleidingstraject binnen uw organisatie.
Om al uw medewerkers gemakkelijk over te laten gaan naar de nieuwste versie van Office kunnen wij voor u een groepstraining organiseren. Hierdoor kan uw personeel nòg beter en efficiënter werken.
Na onze training kunt u gebruik maken van de Quick Reference Cards. Deze kunt u als geheugensteun naats uw pc gebruiken.

Meer informatie aanvragen over de cursus excel