facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Excel 2010

Met onze cursus Excel 2010 leert u efficiënt werken met het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld.
Een juiste keuze, want bij steeds meer banen in het bedrijfsleven is kennis van dit programma een vereiste.
Excel is een programma met heel veel mogelijkheden zoals het maken van grafieken, spreadsheets, budgetten, diagrammen en formulieren.
Na het volgen van de cursus bent u onder andere in staat om een simpele boekhouding aan te leggen, een planning te maken en gegevens te verwerken in een spreadsheet.
U kunt de cursus één op één volgen of er voor kiezen om deze in een groepstraining bij u op kantoor te volgen. Dit beperkt de reistijd en zorgt er tevens voor dat u al het geleerde direct in de praktijk toe kunt passen.

Stel zelf uw eigen cursus Excel 2010 samen

Stel nu zelf uw eigen cursus samen en leer precies datgene wat u in de praktijk nodig heeft.
Laat met Office à la Carte een persoonlijk opleidingsprogramma samenstellen uitgaande van uw voorkennis en het doel waarvoor u Excel gebruikt.

Indien u reeds met Excel werkt, maar graag gebruik wilt maken van alle nieuwe mogelijkheden in de laatste versies, dan kunt u het beste kiezen voor Quick Migration.
Hiermee leert u in een korte online training werken met de nieuwe functies waar u tijdens uw werk het meeste voordeel van heeft.

Migreert u met het hele bedrijf naar de laatste versie van Office? Gebruik dan ons handige LMS en breng al uw personeel op de hoogte van het te volgen opleidingstraject binnen uw organisatie.

Meer informatie aanvragen over de cursus Excel 2010