facebooktwitterGoogle+youtube

Excel 2010

Excel 2010 is digitaal reken programma waarmee u cijfers kunt rangschikken en calculeren. Deze kunt u daarna in tabellen en grafieken vormgeven.
Daarnaast kunt u nog veel meer met excel zoals, lijsten maken, een adressenbestand bijhouden en ordenen en kalenders maken.

Sinds dat Microsoft met Excel op de markt kwam is het èèn van de meest uitgebreide rekenprogramma's ter wereld die in eerste instantie alleen door de zakenwereld gebruikt werd. Tegenwoordig is Excel zo gemaakt dat zelfs de visboer zijn eigen boekhouding kan verwerken en bijhouden. De thuisblijf moeder een receptenboek op alfabetische volgorde kan maken en de kinderen die naar school gaan hun cijferlijst up to date kunnen houden.

Mogelijkheden met excel

Doordat Excel zoveel mogelijkheden biedt, kunt u verschillende doelen bereiken zoals:

  • Boekhouden: Hiermee kunt u de calculatie formules van Excel gebruiken door bijvoorbeeld een beeld te krijgen van u verdiensten, of een overzicht maken van de in- en verkooplijsten.
  • Planning: Het maken van planningen voor op het werk, huiswerkschema`s, doelstellingen die gerealiseerd moeten worden en agenda planning.
  • Bijhouden van gegevens: U kunt een adressenbestand, uw vakantie uren, of een inboedellijst bijhouden
  • Kalenders: Excel is bijzonder geschikt voor het maken van allerlei kalenders. Bijvoorbeeld fiscale kalenders, commerciële kalenders maar ook verjaardagskalenders of een vakantiekalender voor het schooljaar.

Cursus Excel

Indien u op zoek bent naar een cursus Excel dan hebben wij voor u een aantal handige cursussen en trainingen voor u beschikbaar.

Meer informatie aanvragen over een cursus excel