facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Office

Wilt u beter en handiger leren werken met Microsoft Office?
Volg dan nu een cursus office voor Office 2010, Office 2007 of Office 2003.
Start vandaag nog met tijd besparen door gebruik te maken van alle nieuwe functies en mogelijkheden in de nieuwste versie van Office.
Al onze cursussen zijn volledig op de praktijk gericht, hierdoor kunt u al het geleerde meteen toepassen!
Werkt u maar met één of een aantal programma's van Office? Geen probleem, wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw eigen cursus samen te stellen zodat alleen díe onderwerpen aan de orde komen die u ook in de praktijk zult gebruiken.

Cursus Office zelf samenstellen

Of u nu een beginner bent of een gevorderde, onze trainingen en workshops kunnen worden samengesteld uitgaande van de individuele voorkennis en het doel.
De cursus Office behandelt onder andere de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Stel uw eigen programma samen met Office Wow! of gebruik Office à la Carte om interactief op uw eigen niveau aan de slag te gaan.

Tijdens of na de cursus kunt u gebruik maken van onze Quick Reference Cards. Deze staan vol met tips en tricks en zijn ideaal om als geheugensteun te gebruiken.

Indien u al aardig bekend bent met Office 2003, maar graag optimaal gebruik wilt maken van alle nieuwe functionaliteiten in 2007 en 2010, dan is het handig om met MyOfficeSkills aan de slag te gaan. Hier leert u snel en eenvoudig met de nieuwste Office programma's werken. Daarnaast leert u uw Outlook emailbox te managen met Email Management. Met MyShortcutSkills leert u heel eenvoudig snel in Office werken met de belangrijkste sneltoetsen.

Meer informatie aanvragen over de cursus office