facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Office 2010

Onze cursus office 2010 is uniek in Nederland!
Wij bieden u een praktijk gerichte cursus waar naast alle nieuwigheden ook handige tips aan bod komen.
In de laatste versie van Office zitten namelijk veel belangrijke verschillen ten opzichte van de oudere versies. Als u al deze nieuwe mogelijkheden met onze cursus onder de knie heeft, dan zult u stukken efficiënter werken!
Al onze cursussen kunnen in-company worden gegeven. Dit houdt in dat uw medewerkers gewoon lekker op hun werk de cursus kunnen volgen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om coaching op de werkplek te krijgen waarmee u samen met een coach aan de slag gaat.
U kunt zelf een persoonlijk opleidingsprogramma samenstellen op basis van uw eigen voorkennis, functieprofiel en praktisch nut.
Na het volgen van de cursus office 2010 kunt u alle opgedane kennis meteen toepassen en direct starten met tijd besparen!

Stel zelf uw eigen Cursus Office 2010 samen

Met Office à la carte kunt u zelf kiezen welke onderdelen voor u van belang zijn.
Office à la Carte werkt direct in de Office software kan gevolgd worden middels een groepstraining met docent of u kunt deze individueel volgen via internet met eLearning.

Wilt u snel en efficient gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden in Office 2010? Start dan vandaag nog met de training What's New.
Deze training maakt het mogelijjk om snel wegwijs te worden in Office 2010. Uiteraard kan deze training ook gevolgd worden voor Office 2007.
Er zijn lesmodules beschikbaar voor de volgende programma's: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access.

De cursus Quick Migration is met name geschikt voor mensen die al met Office werken, maar niet bekend zijn met de vele en nieuwe mogelijkheden van office 2010. U leert hier optimaal gebruik te maken van de nieuwe programma's en snel werken met sneltoetsen. Dit heeft een minimale impact op de helpdesk, minimale consumptie van de werktijd en een maximaal effect!

Meer informatie aanvragen over de cursus office 2010