facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Outlook

Na het volgen van de cursus Outlook kunt u gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden en slimme functionaliteiten.
Voor Outlook 2010, Outlook 2007 en Outlook 2003 hebben wij handige trainingen en workshops samengesteld waardoor u binnen 'no time' sneller zult gaan werken en veel tijd zal gaan besparen.
Werken met Outlook kan namelijk stukken efficiënter dan bij de meeste bedrijven het geval is.
Tijdens de cursus komen alle belangrijke onderdelen uitgebreid aan bod. Daarnaast worden de laatste veranderingen en verbeteringen besproken.
U kunt kiezen voor een groepstraining, een in-company training of u stelt zelf een training samen. Daardoor leert u precies datgene wat u nodig heeft en direct toe kunt passen in de praktijk.

Cursus Outlook zelf samenstellen

De cursus kunt u heel eenvoudig zèlf of door ons laten samenstellen.
Met Office Wow! is het bijvoorbeeld mogelijk om een training of workshop op maat samen te stellen waarbij een thema of doelgroep centraal staat. Denk bij een doelgroep aan het secretariaat of de planning en denk bij een thema aan het samenwerken in één inbox of uniform agendabeheer.

Bent u óók veel tijd kwijt aan het afhandelen van uw e-mail? Kies dan voor de workshop Email management en leer samen met uw collega's in een in-company groepstraining hoe u email sneller kunt afhandelen, hoe u agenda's kunt koppelen en op orde houdt en hoe u een juiste structuur voor de hele organisatie opzet.

Bent u al bekend met Outlook en wilt u gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten die Outlook u te bieden heeft? Gebruik dan Quick Migration en wordt snel op de hoogte gebracht van de belangrijkste nieuwe zaken in de nieuwste versies van Office.

Meer informatie aanvragen over de cursus outlook