facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Outlook 2010

Bent u op zoek naar een cursus Outlook 2010?
In onze cursus leert u snel en efficiënt omgaan met Outlook.
Uiteraard komen alle basisprincipes zoals mailen, mail beheren, agendagebruik, contactpersonen en taken en notities aan bod.
U leert dus alle beginselen van werken met Outlook.
Onze cursussen kunnen in-company worden gegeven. U hoeft dus niet extra te reizen om deze cursus te volgen. U kunt zelf kiezen voor coaching op de werkplek. Hierdoor bent u in staat om samen met uw coach alles wat u net geleerd heeft direct in de praktijk te brengen.
Na het volgen van onze cursus zal u direct sneller en slimmer kunnen werken!

Stel zelf uw cursus Outlook 2010 samen

Het is nu mogelijk om uw eigen cursus samen te stellen.
Met Office à la Carte kunt u afhankelijk van de individuele voorkennis en uw behoefte zelf kiezen welke onderdelen voor u van belang zijn. De cursus wordt dan op maat gemaakt op de specifieke onderdelen die u tijdens uw werk het meeste zult gebruiken.

Met de workshop Email management leert u van uw persoonlijke coach een eigen structuur op te zetten in Outlook. Deze workshop heeft tijdbesparing als doel doordat u zelf al uw email op de juiste wijze leert te beheersen.

Na de cursus kunt u gebruik maken van Office Coach. Dit is een rijke informatiebron voor iedere Microsoft gebruiker. Hier kunt u antwoorden vinden op al uw vragen en zodoende een stroom aan telefoontjes naar de helpdesk vermijden.

Meer informatie aanvragen over de cursus Outlook 2010