facebooktwitterGoogle+youtube

Outlook 2003

Outlook 2003 oftewel Microsoft Office Outlook zoals deze versie genoemd word, is een onderdeel van Microsoft Office voor Windows.
Het programma is emailclient en een Personal Information Manager.
Dit houdt in dat het allerlei data bijhoudt zoals adresbestanden, emails, roosters, taken, aan- of opmerkingen en werkschema's.
Outlook 2003 is een programma wat uitstekend past in een bedrijf of thuis om data te delen dit door behulp van Microsoft Exchange. U kunt bijvoorbeeld een centrale verspreiding voor de email bijhouden of het organiseren van een gemeenschappelijke vergadering.

De belangrijkste onderdelen van Outlook 2003 zijn: Email, Agenda, Contactpersonen, Taken en Notities

Nieuwe functies Outlook 2003

Microsoft Outlook 2003 heeft er een paar nieuwe handige functies bij: Automatisch aanvullen en sneltoetsen.
Als u begint u met het intypen van een e-mailadres, zal Outlook, mits het een bekend emailadres is, het automatisch aanvullen. Dit wordt opgeslagen in een zogenaamde cache.
Door de sneltoetsen van Outlook te gebruiken zult u snel en efficient te werk gaan. Hieronder een voorbeeld van een aantal sneltoetsen,

  • Overschakelen naar E-mail = CTRL+1
  • Overschakelen naar Agenda = CTRL+2
  • Overschakelen naar Contactpersonen = CTRL+3
  • Overschakelen naar Taken = CTRL+4
  • Overschakelen naar Notities =CTRL+5

Cursus Outlook

Bent u op zoek naar een cursus outlook 2003? Wij hebben speciaal voor bedrijven een aantal interessante cursussen en trainingen samengesteld welke u links in het menu oplossingen terug kunt vinden. Indien u behoefte heeft aan een in-company workshop op uw eigen werkplek, kijk dan eens naar de workshop Email management. Hier leert u onder andere uw inbox overzichtelijk te beheren.

Meer informatie aanvragen over de cursus outlook 2003