facebooktwitterGoogle+youtube

Outlook 2010

Outlook 2010 is door de vernieuwde layout en de optimalisatie van de functies een geweldig programma om praktisch en effcient al uw persoonlijke en zakelijke contacten te onderhouden.
Zo zijn de functies die u gewend bent van Outlook makkelijker te bedienen waardoor u nog sneller en efficienter u data kan verwerken.

Het lint is veel uitgebreider, zodat u niet meer hoeft te zoeken en waardoor uw zich meer op u werk kan richten.
Er is een betere weergave van de berichten. Zo kunt u bijvoorbeeld allen beantwoorden, de hoeveelheid storende informatie in postvak in verminderen, formaat foto`s bewerken, zwervende handtekening invoegen.
De kalenders en agenda zijn verbeterd. Zo kunt u suggesties en tips laden, agenda groepen plannen en kunt u sneller weergeven.
De takenbalk is op verzoek aangepast waardoor u het formaat kunt veranderen en waardoor de takenbalk een beter overzicht heeft.

Outlook heeft meerdere exchange accounts waardoor u makkelijker kunt delen.
Door de Outlook connector heeft u een betere verbinding tussen uw sociale netwerken.
Er is een voicemail afschrift waardoor je ingesproken berichten visueel kan zien.
En kunt u door de zoomregelaar teksten vergroten of verkleinen en is er een quotathermometer aanwezig om de capaciteit van inbox te meten.

Kortom Outlook 2010 is het ideale programma in het bijhouden van u persoonlijke en zakelijke contacten.

Cursus Outlook

Indien u op zoek bent naar een cursus Outlook dan hebben wij voor u een aantal handige cursussen en trainingen voor u beschikbaar.

Meer informatie aanvragen over een cursus outlook