facebooktwitterGoogle+youtube

  • Home
  • Cursus PowerPoint

Cursus Powerpoint

Wilt u ook gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden en fuctionaliteiten van PowerPoint?
Start dan vandaag nog met de cursus PowerPoint voor Powerpoint 2010, PowerPoint 2007 of PowerPoint 2003.
Door handig gebruik te maken van de vele nieuwe mogelijkiheden in PowerPoint zult u binnen de kortste keren stukken sneller werken en zodoende veel tijd besparen!
Na het volgen van één van onze cursussen kunt u het geleerde meteen toepassen omdat zij allemaal op de praktijk zijn gericht.
U kunt zelfs een eigen cursus samenstellen zodat precies de onderwerpen worden behandeld die u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Cursus PowerPoint zelf samenstellen

Met Office à la Carte kunt u zelf interactief en op uw eigen niveau aan de slag gaan. Stel zelf een cursus PowerPoint samen met Office Wow! om in-company te leren hoe u presentaties en hand-outs in uw eigen huisstijl kunt maken.

Al al onze trainingen, cursussen en workshops kunnen door u zelf worden samengesteld. Ook kunt u ons een cursus op maat laten maken waarbij een bepaald thema of specifieke doelgroep centraal staat.

Wilt u een maatwerk training en leren op uw eigen tempo waar en wanneer u dat wilt? Schrijf u dan in voor What's New. Deze cursus zorgt ervoor dat u via lezen, doen, leren en oefenen snel zult leren werken met de nieuwste versie van Office. Indien u op zoek bent naar een compleet digitaal naslagwerk èn een studieportal welke gebaseerd is op community-leren, dan hebben wij Office Content voor u beschikbaar. Hierdoor heeft u een heldere vraagbaak die u helpt bij het in de praktijk brengen en terug vinden van de in de cursus besproken onderwerpen.

Meer informatie aanvragen over de cursus powerpoint