facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Powerpoint 2010

Met onze unieke cursus PowerPoint 2010 leert u hoe u binnen een mum van tijd mooie dia's maakt en hoe u deze omzet tot een handige presentatie.
U leert werken met afbeeldingen en teksten en wij laten u zien hoe u grafieken, illustraties en animaties overzichtelijk kunt weergeven.
Na het volgen van deze cursus is het maken van professioneel uitzeinde presentaties een fluitje van een cent!
PowerPoint wordt steeds vaker gebruikt in het bedrijfsleven en als u vaak presentaties moet geven dan is het raadzaam deze cursus te volgen.

Stel zelf uw cursus Powerpoint 2010 samen

Door zelf uw cursus samen te stellen, of deze door ons op maat te laten maken, kunt u precies de onderwerpen behandelen welke u nodig heeft in de dagelijkse praktijk.
De cursus kan één op één worden gegeven of in een groepstraining. Er wordt dan bekeken wat de individuele voorkennis is en het doel waarvoor u de cursus wilt gaan gebruiken.

Werkt u al met PowerPoint en wilt u op een handige en snelle manier leren werken met de laatste versie? Gebruik dan de online training What's New en leer de theoretische en praktische achtergrond in praktijk te brengen door lezen, doen en oefenen.

Middels OfficeContent heben wij een compleet digitaal naslagwerk online staan waar u alle informatie met betrekking tot Office gegeroepeerd op functieniveau kunt terugvinden. Deze studieportal gebaseerd op community-leren kunt u gebruiken om slim en efficiënt met de programma's van Office te leren werken.

Meer informatie aanvragen over de cursus PowerPoint 2010