facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Word

Altijd al beter, sneller en handiger willen leren werken met Word ?
Start dan vandaag nog met een cursus Word voor Word 2010, Word 2007 of Word 2003.
Door slim te werken met Word èn gebruik te maken van alle nieuwe functies en mogelijkheden kunt u direct meer tijd besparen!
Onze cursus bevat alle belangrijke onderdelen en daarnaast komen de laatste veranderingen en verbeteringen uitgebreid aan bod.
Ook is het mogelijk om zelf uw eigen cursus helemaal naar wens samen te stellen zodat alle zaken worden behandelt, waar u direct tijdens uw werk profijt van heeft!

Cursus Word zelf samenstellen

Al onze trainingen en workshops kunnen worden samengesteld uitgaande van de individuele voorkennis en het doel, het maakt dan ook niets uit of u een beginner bent of een gevorderde.

Sel uw eigen programma samen met Office Wow! of ga interactief op uw eigen niveau met word aan de slag met Office à la Carte.

Gebruik MyOfficeSkills indien u reeds bekend bent met Office 2003, maar graag gebruik wilt maken van alle nieuwe functionaliteiten in 2007 en 2010.
U leert dan snel en eenvoudig werken met de nieuwste Office programma's.

Op zoek naar een handige informatiebron waar u alle zaken betreffende Office heel eenvoudig terug kunt vinden? Gebruik dan Office Coach en start vandaag nog met tijd besparen. Schrijf u in voor een in-company groepstraining en stel een programma samen op de wensen van uw organisatie.

Meer informatie aanvragen over de cursus word