facebooktwitterGoogle+youtube

Cursus Word 2010

Bent u op zoek naar een cursus Word 2010?
Dat is een juiste zet, want Word is momenteel het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma zowel particulier als in het bedrijfsleven.
Word 2010 biedt ten op zichte van Word 2007 weer een hoop veranderingen en verbeteringen.
Zo zult u bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een nieuwe menustructuur en de nieuwe grafische effecten in SmartArt.
U kunt nu op basis van uw eigen voorkennis, functieprofiel en praktisch nut uw eigen cursus samenstellen. Het maakt dus niet uit of u een beginner of een gevorderde bent.
Ook is het mogelijk om de cursus gewoon bij u op kantoor te volgen. Wij komen dan bij u langs en u hoeft niet naar een andere locatie dan u gewend bent.

Stel zelf uw cursus Word 2010 samen

Speciaal voor bedrijven is het nu mogelijk om uw eigen cursus samen te stellen.
Uitgaande van de individuele voorkennis en het doel kunt u met Office à la Carte zelf kiezen welke onderdelen voor u van belang zijn. U krijgt dan training op specifieke onderdelen welke u tijdens uw werk het meeste gebruikt.
U kunt tevens een combi-training samenstellen, specifiek afgestemd op de taken van bijvoorbeeld het secretariaat of de afdeling financiën.

Gebruik What's New indien u reeds bekend bent met Word, maar als u efficiënt gebruik wilt maken van alle nieuwe mogelijkheden in Word 2010.
Schrijf u vandaag nog in voor een in-company groepstraining met uw collega's en maak direct gebruik van de vele nieuwe mogelijkheden in de laatste versie van Office.

Meer informatie aanvragen over de cursus Word 2010