facebooktwitterGoogle+youtube

Groepstraining

De groepstraining heeft als doelstelling de deelnemers gemakkelijk(er) over te laten gaan naar Office 2010. De deelnemers krijgen zo een goede indruk van de nieuwe mogelijkheden van Office 2010. Uiteraard zal het exacte programma van de training afgestemd worden op de wensen/eisen van uw organisatie.

Indien gewenst kan er met eigen bestanden/huisstijl (images) gewerkt worden. Dit dient van te voren te worden aangegeven, zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden. Ook kunt u kiezen voor de “standaard” cursusopbouw, zoals deze wordt toegepast. Voor alle trainingen maken wij alleen gebruik van eigen (officieel Microsoft gecertificeerde) docenten.

Onze docenten hebben behalve theoretische kennis ook veel praktijkervaring in het trainen van individuen en/of groepen voor Microsoft Office97 / 2000 / XP / Office 2003 / Office 2007 en Office 2010. Zo zal men naast de standaard lesstof ook uit kunnen wijken naar praktische tools, tips en vaardigheden.

Na de training zal er per persoon een digitale versie beschikbaar gesteld worden (PDF) van een hand-out. Dit is een digitaal boekwerk van ca. 40 pagina’s met daarin de belangrijkste functies en verbeteringen.

De investering voor een groepstraining is inclusief:

  • Trainer
  • Certificaat van deelname

Het verschil tussen een groepstraining en een workshop is gelegen in de termen ‘training’ of ‘cursus’. De term ‘training’ hoort bij een groepstraining en de term ‘cursus’ bij een workshop.

Training

Het doceren, uitleggen en oefenen van vaardigheden met een Office versie, ongeacht of het Office 2003, Office 2007 of Office 2010 is.

Cursus

Het presenteren van nieuwe functionaliteiten in Office 2007 / Office 2010 ten opzichte van Office 2003.

Waarom een workshop of groepstraining ?

Na een migratie gebruiken veel computergebruikers vaak alleen basis functionaliteiten (uit vorige Office versies) terwijl de echte winst in productiviteit te halen is in de geavanceerde besturing en verbeterde functionaliteiten van Office 2010. Door de verbeteringen en veranderingen ziet Office 2010 er niet alleen veel mooier uit, de werking van de Microsoft Office 2010 applicaties is ook heel anders ten opzichte van de vorige versies. Al deze veranderingen hebben allemaal tot doel om nog beter en efficiënter te kunnen werken. Hierbij ligt de nadruk op het woord “kunnen”, want als gebruikers niet goed worden getraind om de nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk toe te passen dan is de investering in de nieuwe software eigenlijk weggegooid geld.

E-mail helpdesk

Iedereen die een training of workshop heeft gevolgd, kan in een periode van twee maanden na de sessie hun vragen per e-mail stellen aan onze trainers en experts.

Alle Office 2010 vragen worden binnen een redelijke termijn beantwoord, de maximale reactietermijn is vijf werkdagen, veelal volgt de reactie de volgende werkdag.

Meer informatie aanvragen over een groepstraining