facebooktwitterGoogle+youtube

  • Home
  • Office à la Carte

Office à la Carte

Office à la Carte werkt direct in Microsoft Office en bevat meer dan 120 uur content!
Met Office à la Carte wordt er een persoonlijk opleidingsprogramma opgesteld, uitgaande van de individuele voorkennis en het doel. Op basis van een aanvraagformulier selecteert u de lesstof naar eigen behoefte. U kunt Office à la Carte gebruiken in een groepstraining met docent, maar ook als individuele eLearning training. U kunt Office à la Carte los aanschaffen en gebruiken via het Internet. Een zeer compleet handboek is continu op het scherm aanwezig en af te drukken. Met een selectie van onderwerpen kunt u een handboek per persoon maken!

Werking Office à la Carte

Cursisten krijgen een eLearning module, waarin zij een volledige theoretische uitleg krijgen, gevolgd door het uitwerken van de theorie aan de hand van praktische oefeningen. Via de Split screen modus worden de oefeningen direct in praktijk gebracht. Dit verhoogt de effeciëntie van de opleiding, bevordert de zelfwerkzaamheid en leidt dus tot een grote kennisoverdracht.

Een persoonlijk samengesteld opleidingsprogramma op basis van voorkennis, functieprofiel en praktisch nut:

  • Leren waar en wanneer u wenst
  • Split screen modus
  • Training op eigen tempo
  • Persoonlijke ondersteuning van docent

Office pakketten en programma’s

De modules zijn beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Frans voor de pakketten Office 2000, Office XP, Office 2003, Office 2007 en Office 2010 met de volgende programma’s: Word, Excel, Powerpoint, Access en Outlook.

Meer informatie aanvragen over Office à la Carte