facebooktwitterGoogle+youtube

OfficeContent

OfficeContent is een online studieportal gebaseerd op community-leren. In de portal staat alle informatie op het gebied van Office, gegroepeerd op functieniveau. In OfficeContent worden functiegerichte toelichtingen gegeven voor Office programma’s zoals Word, Outlook en Excel.

OfficeContent is dus een compleet digitaal naslagwerk (Help programma) over hoe u slim en efficiënt met de software van MS Office kunt werken. Wij brengen niet alleen iedere knop en functie in beeld, maar geven vooral tips & tricks om sneller, efficiënter en bovenal leuker te werken, zoals bv. sneltoetsen.

Behalve MS Office applicaties worden ook thema’s zoals praktisch omgaan met Sociale Media, Het Nieuwe Werken, SharePoint en Time Management beschikbaar gesteld.

Visuele ondersteuning & Community

De onderwerpen op OfficeContent worden helder uitgelegd met ondersteuning van hulpmiddelen zoals:

  • Afbeeldingen
  • Video’s
  • Bestanden om mee te oefenen
  • Voorbeeldbestanden van de experts

Community & Forum

OfficeContent is een community waar gebruikers kunnen discussiëren, reageren op elkaars opmerkingen en vragen en beoordelen en delen met collega's. Daarnaast kan men via het forum direct vragen stellen aan de trainers, professionals en andere site bezoekers.

Makkelijk zoeken en vinden

Door de uitgebreide zoekoptie vinden uw medewerkers snel het antwoord op vragen zoals: ‘Hoe moet dat ook alweer?’, ‘Waar zat die functie?’ en ‘Kan dit in Office?’.
Gebruikers krijgen een persoonlijke code waarmee zij automatisch kunnen inloggen op de site en zo snel het antwoord op hun vraag kunnen vinden.
Wij bieden u een heldere en betaalbare vraagbaak die de gebruikers helpen bij het in de praktijk brengen en terug vinden van het in de training verkregen materiaal en meer!

Integratie in MS Office Lint menu

De zoekbalk van OfficeContent is te integreren in het ribbon-menu van MS Office. Hierdoor hoeven medewerkers niet meer apart naar de site te gaan, maar kunnen zij direct vanuit bv. Word zoeken naar de gewenste uitleg en functies.

Office Content

Overige zaken binnen OfficeContent

Pré-test

Via online toetsen kan eerst het niveau van de cursisten worden bepaald voordat deze in worden gedeeld in bepaalde groepen zoals beginners en gevorderden.

Evaluatie tool

Om snel een evaluatieformulier of enquête aan de cursisten voor te leggen en de resultaten te verzamelen is er een makkelijke tool beschikbaar.

LMS (Leer Management Systeem)

Gebruik het LMS voor geautomatiseerde deelnemersadministratie met modules voor plannen, aan- en afmelden, bevestigingen en berichten sturen.

OfficeContent in uw eigen stijl

Op een subdomein krijgt u een eigen pagina in uw eigen opmaak waardoor u een voor de buitenwereld afgesloten portal krijgt met eigen menu’s en pagina’s, eigen vragenforum, LMS, evaluaties en enquêtes.

Meer informatie aanvragen over OfficeContent