facebooktwitterGoogle+youtube

What’s New™

What’s New™ zorgt ervoor dat u snel kunt leren werken met Office 2010.
De onderliggende filosofie van de cursus kan samengevat worden als lezen, doen, leren en oefenen. U krijgt dus eerst uitleg waarna u de opdracht dient uit te voeren.
In de uitleg wordt de theoretische en praktische achtergrond verschaft waarna in de opdracht de cursist wordt aangespoord om het geleerde in de praktijk te brengen en uit te proberen. De opdrachten zijn altijd omschrijvend, dus nooit van een vorm 'klik hier' of 'klik daar'.

De werking van What’s New

U voert opdrachten uit in de Office 2010 software en het resultaat van uw actie(s) is identiek zoals het een en ander ‘live’ in een Office 2010 applicatie zou opleveren. De voordelen zijn: Mogelijkheid om volledig onafhankelijk van het operating systeem de cursus te volgen (bijvoorbeeld op een PC met een ‘oudere’ versie van Windows en/of Office). De oefeningen hebben geen invloed op de onderliggende platformen en applicaties.

  • Leren wanneer en waar u dat wilt
  • Training op eigen tempo
  • Maatwerk

Welke Office programma’s en pakketten?

Modules zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels voor de pakketten Office 2007 en Office 2010 met de volgende programma’s : Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access. Ook beschikbaar voor Windows 7.

Meer informatie aanvragen over What’s New